Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

POLEM Otel'de tatil zevki başka

POLEM Otel

Önceki yıllarda Polis Kampı” olarak çalıştıktan sonra 2006 yılından beri Polis Emeklileri Derneği'nin mülkü durumuna gelen POLEM Otel, Erdek turizmine başarıyla hizmet veriyor

Önceki yıllarda Polis Kampı” olarak çalıştıktan sonra 2006 yılından beri Polis Emeklileri Derneği'nin mülkü durumuna gelen POLEM Otel, Erdek turizmine başarıyla hizmet veriyor. Ali Haydar Sarı Sahil Bandı, Çuğra” mevkiindeki otelin müdür yardımcısı Dilek Şirin, otellerinin halka açık olduğunu belirtirken, Erdek turizmine dört mevsim hizmet veriyoruz” dedi. Otelin, çağdaş turizme hizmet verecek şekilde yeniden dizayn edildiğine dikkati çeken Şirin, şunları söyledi:
Otelimizde 2 veya 3'er kişilik 24 oda, 4 kişilik 20 suit oda bulunuyor. Teras katımızdaki barda her akşam canlı müzik var. Düğün, nişan ve her çeşit toplantılar için 500 kişi kapasiteli bir salonumuz hizmet veriyor. Otelimize ilginin her geçen gün artmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl içinde, Bandırma ve yöresine maç için gelen 11 takım da otelimizde konakladı.”
POLEM Otel'de, gün batımının en iyi şekilde izlendiğine de dikkati çeken Dilek Şirin, Konuklarımız, otelimizde geçirdikleri günleri ve anıları hiç unutamazlar” diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı